Despre noi Referinte Noutati Contact
Hungarian (formal)Română (România)
Partner: Brunimat.ro
Panouri solare cu tuburi vidate PDF Imprimare Email

Descărcare prospect -> Technologie solară (1,6 Mb)

Descărcare prospect -> Boilere și Puffere (1,99 Mb)

 

Randament ridicat prin tehnologia CPC


Utilizarea perfectă a energiei solare termice


Randament maxim cu ajutorul tuburilor vidate Ideal când există temperaturi mai înalte Întotdeauna un punct de ardere optim cu ajutorul oglinzii CPC

Strat absorbant de mare selectivitate

Randamente înalte chiar și în condiții de lumină difuză

Tuburile se pot schimba ușor, fără a fi nevoie de golirea circuitului solar

O lungă durată de viață a tuburilor vidate, vidul este protejat ermetic de influențele mediului înconjurător

Ușor de montat, instalat

 

Datorită caracteristicelor sale remarcabile optice și tehnice, colectorul tubular vidat CPC se evidențiază din masa mare de tuburi standard. Tuburile tari ale absorbitoeului de 58 mm pot fi înlocuite individual cu ușurință și asigură randament ridicat de energie termică solară. În special în medii de operare extreme, cu temperaturi foarte ridicate, colectorul tubular își atinge randamentul maxim de căldură datorită construcției ingenioase.

 

O oglindă specială în spatele tuburilor cu un punct de ardere poziționat optim dirijează razele solare în mod ideal pe tuburile absorbitorului chiar și în cazul unor unghiuri diferite. Vidul tuburilor este similar cu un termos, într-un tub de sticlă cu înveliș dublu de înaltă calitate. Astfel vidul este protejat în mod special.

 

În colectoarele noastre CPC se folosesc exclusiv materiale de înaltă calitate, de exemplu: harpe din cupru și tuburi colectoare testate pe termen lung. Prin fixarea inteligentă a tuburilor individuale cu privire la conducerea înainte/înapoi este asigurată o evacuare uniformă a căldurii pentru toate tuburile individuale. Datorită decalajului special, inductiv, de lipire cu aliaj dur al fantei inelare este posibilă o fixare foarte sigură a harpei de tuburile colectoare. Astfel este asigurată și o construcție de durată. Bine-cunoscutul produs Solar-Technology, de înaltă calitate și durată lungă de viață sunt astfel garantate și aici. Decizia privind folosirea colectoarelor plate sau tubulare este mai mult un scop de utilizare.

 

Cele mai mari avantaje ale colectorului tubular sunt în principal în domeniul producerii căldurii și în cel al răcirii termice. În cele din urmă sistemul complet decide eficiența generală a sistemului. Funcționarea unei instalații solare este întotdeauna asigurată de funcționarea tuturor componentelor sale interne.

 

Colectoarele noastre solare, igienice și cu stratificație precum și întreaga tehnică de reglare Solar-Technology garantează o eficiență la cel mai înalt nivel.

 

 
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg