Despre noi Referinte Noutati Contact
Hungarian (formal)Română (România)
Partner: Brunimat.ro
Panouri Solare PDF Imprimare Email

Descărcare prospect -> Technologie solară (1,6 Mb)

Descărcare prospect -> Boilere și Puffere (1,99 Mb)

 

Furnizare de energie gratuită

Soarele este o sursă liberă de energie disponibilă în cantități inepuizabile. Mai ales pe fondul creșterii costurilor de energie, a colapsul economic și creșterii problemelor  de mediu, utilizarea energiei solare este o alternativă ecologică și o sursă de energie tradițională.

În ceea ce privește impactul asupra mediului și protecția mediului, sistemul nostru solar se află pe partea însorită a mediului. În funcție de mărimea panourilor solare mari cantități de poluanți, cum are fi dioxidul de carbon sunt evitați. Deja cu utilizarea unui sistem mic de panouri solare se evită emisia anuală de aproximativ o tonă de CO2.


Indiferent de prețul de petrol sau gaze? Utopia?

Toată lumea are posibilitatea de a alege:  Reținerea creșterii imprevizibile a costurilor de  energie și aplicarea detaliilor tehnice fac costurile mai transparente și mai accesibile de plătit.  Costurile de combustibil sunt drastic reduse  prin utilizarea de panouri solare și/sau  cazane pe lemn.

Cu ajutorul subvențiilor de la stat, de obicei costurile echipamentelor solare rămân mici, iar lipsa lor mai degrabă reprezintă un risc economic.

Într-o clădire extinsă cu un consum de petrol de aproximativ 3000 de litrii pe an, puteți economisii până la 30% din costurile de energie cu sistemele solare de înaltă performanță de la Solar-Technology.

Utilizarea suplimentară a unui cazan pe principiul de gazeificare a lemnului de la Solar-Technology poate reduce consumul de petrol până la 0. Economiile sunt văzute și simțite foarte bine  de-a lungul anilor.