Despre noi Referinte Noutati Contact
Hungarian (formal)Română (România)
Partner: Brunimat.ro
Centrale termice tocatura lemnoasa PDF Imprimare Email

Descărcare prospect -> ETA Cazane cu tocatura (2,68 Mb)

 

Un nou etalon pentru alimentarea în siguranţă cu combustibilul pentru încălzire

 

ETA – o marcă bazată pe convingere

Litera grecească ETA semnifică în lumea fizicii randamentul. Prin denumirea ETA, scopul nostru este atingerea celui mai mare randament.

 

 

Pasiunea noastră este perfecţiunea

Pentru noi randamentul şi tehnica ecologică sunt cele mai importante aspecte în dezvolvoltarea cazanelor pe tocătură de lemn, pellet şi lemn. Ardere completă, necesar de energie minim, funcţionare sigură, manevrare uşoară, acestea sunt funcţionalităţile pe care le realizăm la toate produsele noastre. Astfel dorim să atingem tehnica modelelor de vârf. În procesul de alcătuire a cazanelor care tind spre viitor trebuie ţinut în cont de punctele de vedere ecologice, economice şi tehnice.

 

Perfecţiune fără compromisuri

Vă oferim diferite soluţii pentru orice cazan cu tocătură de lemn ETA din casa Dvs., în fiecare zi pe tot parcursul sezonului de încălzire, încălzind cu orice fel de lemn, indiferent dacă este umed sau uscat. Pentru a atinge randamentul maxim cu o emisie poluantă minimă, fiecare cazan pe tocătură de lemn este prevăzut cu o aşa-numită sondă lambda. Pornind de la considerentul că pentru Dvs. este important ca cazanul cu tocătură de lemn ETA să aibă o întrebuinţare prietenoasă şi un confort sporit, fiecare dintre modele a fost prevăzut cu regulator de temperatură comandată în funcţie de temperatura exterioară, şi cu un sistem de autocurăţare. Oferim diferite soluţii pentru depozitarea materialelor de încălzire. Acestea pot fi montate în concordanta cu specificul clădirilor Dvs. Cazanele noastre ETA cu tocătură de lemn, vă oferă o singură formă: fără compromisuri.

 

Încălzire ecologică

Atunci când încălzim cu material lemnos folosim energia regenerabilă din ţară, care se integrează în circuitul natural. Prin arderea materialului lemnos se degajă CO2 şi vapori de apă. Prin folosirea CO2 şi a apei cu ajutorul razelor solare copacii cresc din nou. În comparaţie cu uleiurile minerale, gazele şi cărbunele, în cazul lemnului nu este necesară extracţia de hidrocarburi din sol, prin a căror ardere CO2-ul degajat ajunge în mediu. Folosirea materialului lemnos ca şi combustibil, în felul acesta, nu are efecte de schimbări climaterice. Cel care alege această formă de încălzire ecologică, nu numai că procedează într-un mod progresist, dar poate primi şi sprijin guvernamental.

 

Pentru mai multe informatii va rog sa descarcati Catalogul Digital.